📫 Veenlandweg 5, 7696 BL Brucht 

📞 0523 – 23 17 66

📧 info@hetrechthoes.nl

Fiets voor niets

Wij hebben bij ’t Rechthoes meerdere projecten waaronder ‘’fiets voor niets”. Dit project is ontstaan omdat we iets willen betekenen voor de minderbedeelden in onze regio. Via stichting de Stuw, de Kern, voedselbank en het vluchtelingenwerk kunnen mensen zich aanmelden om in aanmerking te komen voor een gratis fiets. Wij proberen de fietsen gratis in handen te krijgen, deze worden hier opgeknapt en voorzien van licht. Waarna wij ze weggeven aan mensen die geen geld te besteden hebben.

Onze werkplaats

Overgenomen uit het weekblad de Toren:

’t Rechthoes start met een nieuw project “Fiets voor Niets”

Kleinschalige zorginstelling ’t Rechthoes uit Brucht is net gestart met een nieuw project “Fiets voor Niets”.  Zij hebben fietsen opgeknapt en willen dat deze fietsen tegen een kleine vergoeding en/of als ruilmiddel voor een opknapfiets  bij mensen met een kleine beurs terecht komen. ’t Rechthoes is via de Gemeente Hardenberg (Jennien Dijk, vakspecialist armoede en middelengebruik) in contact gebracht met een aantal instanties die mensen helpen met een kleine beurs.

Inmiddels hebben zij al een aantal mensen blij kunnen  maken met een opgeknapte fiets. Waaronder dhr. Diphoorn uit Hardenberg, die via de Voedselbank met ons in contact is gekomen.

’t Rechthoes heeft dhr. Diphoorn van huis opgehaald en hij is op zijn ‘nieuwe’ fiets naar huis gefietst. Een super mooi initiatief van deze kleinschalige zorginstelling. Heeft u nog een oude fiets staan waar u niks meer mee doet, denk dan aan ’t Rechthoes (Veenlandweg 5 te Brucht via email info@hetrechthoes.nl) en die zorgen dat de fiets een mooie bestemming krijgt! 

© 2018 ‘t Rechthoes Alle rechten voorbehouden | CompanyBoost