Stagiair(e)s

Ben je op zoek naar een stageplek?
Misschien is ’t Rechthoes  wel iets voor jou!

Gemiddeld werken er bij ons enkele stagiair(e)s per jaar, die hun stage afsluiten met een ruime voldoende. Met hen werken is voor ons heel belangrijk. Door hun aanwezigheid kunnen we ons nog meer inzetten voor de jonge mensen in onze projecten. Daarnaast brengen ze ons vernieuwende ideeën, hun enthousiasme houdt ons wakker en hun energie werkt motiverend. Naast vrijwilligers zijn deze stagiair(e)s onmisbaar geworden voor onze organisatie.

Wij hebben stagiair(e)s van diverse opleidingen. Meestal zijn het studenten maatschappelijk werk, cultureel werk of pedagogiek. Wij bieden stageplekken voor zowel BOL als BBL studenten. Wij zijn een erkend leerbedrijf dat is aangesloten bij SBB.

Zoals omschreven ondersteunen ze ons bij onze werkzaamheden, activiteiten en de begeleiding van de jongeren/volwassenen. Wat ook belangrijk is: ze maken óns attent op nieuwe ontwikkelingen, zodat wij op de hoogte blijven van al het nieuwe op het gebied van de verschillende jeugdculturen. Zij maken op deze wijze kennis met de praktijk van het werk en doen een hoop ervaring op.

Ben je geïnteresseerd in één stageplek bij ons?
Stuur dan een motivatiebrief en CV naar 
info@hetrechthoes.nl o.v.v. stageplaats

Geplaatst in Niet gecategoriseerd